Urma sărbătorește 12 ani pe 2 mai

Una dintre cele mai importante trupe românești din ultimii 10 ani, Urma, face acum pasul cel mare, trecerea din subsolul cluburilor pe scena Sălii Palatului. Potrivit unui comunicat emis de A&A Records, miercuri, 2 mai, de la ora 20, Urma sărbătorește 7 ani de muzică la Sala Palatului.

Început ca o ideea apărută pe plaja din Vama Veche, proiectul Urma a prins contur în 2003, odată cu lansarea primului album – Nomad Rhymes. Cu un amestec acustic de chitară, flaut și percuție, materialul a cucerit rapid o mulțime de fani prin simplitatea construcției și printr-o muzică foarte…curată.

De-atunci și până acum, Urma a evoluat. A mai lansat două albume din ce în ce mai complexe, Anger as a Gift și Trend Off, a câștigat mult în popularitate, a susținut turnee în afara țării și și-a schimbat componența de câteva ori.

În prezent, la 12 ani de la lansare, Urma este compusă din 7 muzicieni: Mani, Domi, Sorin, Catrinel, Jimmy, Luis și Ati. Trupa lucrează acum la cel de-al patrulea album, Lost End Found, ce va fi lansat anul acesta.

La concertul din 2 mai, formaâia îi va avea ca invitați pe Mani Neumann (Farfarello), Mandela (ex-Sensor) și trupa germană Al Jawala.

Biletele costă între 35 și 100 de lei și pot fi cumpărate de pe eventim.ro, bilete.ro, vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Sălii Palatului, din magazinele Germanos, Vodafone și Unirea Shopping Center și din librăriile Cărturești și Humanitas.

smart guess: La un an de la revenirea pe scenă și la 12de la lansare, Urma îndeplinește unul dintre visurile mai vechi ale solistului Mani Gutău – o nouă muzică pe scena Sălii Palatului. Să sperăm că Urma va reuși să umple celebra sală ce a adăpostit atâtea evenimente mai mult sau