Urgent Curat aduce în prim-plan grila de prețuri accesibilă oricui

Urgent Curat, compania ta de curățenie cu prețuri accesibile pentru a face din imobilul tău un loc prietenos cu mediul înconjurător, dar cel mai important, cu membrii familiei tale.

Medicii trag semnale alarmante cu privire la modul de igienizare a unei case cu produse de curățare chimice care în timp provoacă alergii, probleme respiratorii și cardiace:

Nu este de joacă cu acest produse, vaporii eliminați chiar și de un simplu odorizant de cameră menit să ofere un aer ambiental plăcut pot dăuna organismului și pot ridica diverse probleme respiratorii și cardiace foarte grave.

Aceste semnale alarmante și îngrijorătoare, au pus piața produselor de curățenie într- o continuă cercetare spre a găsi formula perfectă din plante și substanțe naturale care să fie prietenoasă cu organismul uman, dar și cu mediul înconjurător.

Foarte multe teste au fost făcute pentru aceste produse de curățenie eco până să fie aduse în fața consumatorilor finali și din ce în ce mai multe firme care oferă servicii de curățenie profesională s-au angajat în folosirea acestora. Urgent Curat este o firmă care și-a dedicat activitatea în prestarea de servicii de curățenie profesională în București și Ilfov care a rezonat cu semnalele alarmante ale medicilor și specialiștilor din toate colțurile lumii, astfel că a avut grijă să includă doar produse 100% ecologie.

Urgent Curat folosește doar produse de curățare profesionale 100% ecologice la prețuri accesibile pentru orice buzunar

În România, firmele care aduc în fața cumpărătorilor produse cu etichetă „BIO” au obișnuit publicul cu prețuri exorbitante pentru aceste produse, astfel că românii se vad obligați să își îndrepte privirea către produsele nocive pentru organism și mediu care au prețuri rezonabile. Urgent Curat a dorit să spargă acest stereotip și lanț vicios, prin prețuri accesibile oricărui buzunar pentru servicii de curățenie profesionale cu produse ecologice și tehnologie de ultimă generație.

Serviciile de curățenie puse la dispoziție de către firma Urgent Curat sunt multiple, de la servicii de curățenie la domiciliu, birouri, până la săli de sport, hale industriale ( pentru mai multe informații accesați site-ul urgentcurat.com la secțiunea servicii), iar prețul pus în joc este negociabil și flexibil în funcție de spațiu, mobilier, elemente decorative, dorințe și nevoi ale fiecărui client în parte.

Pe lângă prețuri avantajoase negociabile și flexibile, Urgent Curat are grijă să arate mulțumirea față de fiecare client în parte prin practicarea diverselor tipuri de discount – uri precum reducerea de 15% din preț pentru semnarea unui contract care se desfășoară timp de 4 sesiuni de curățenie.

Atenția la detalii, un atribut pentru firma de curățenie din București, Urgent Curat

Atenția la detalii este cea care face diferența dintre un lucru realizat cu un maximum de succes și unul realizat mediocru. Urgent Curat a dovedit de-a lungul celor mai bine de 10 ani de experiență că nu e loc de mediocritate în eforturile depuse de către fiecare membrul al echipei de curățenie, așa că a avut grijă să ridice excelența la rang de cinste și să devină etalon pentru multe companii de curățenie din București datorită profesionalismului și a calității superioare cu care livrează la timp fiecare serviciu.

Urgent Curat

  • număr de telefon: 0756 821 812
  • e-mail: office@urgentcurat.com
  • adresă: Bucuresti, Str. Sculptorilor nr 46, Sector 6, Romania