Twitter este unul dintre cele mai valoroase instrumente de promovare pentru videochat

Este o retea de social media cu peste 170 de milioane de utilizatori unici pe platforma sa!

Desigur, aceasta inseamna ca exista o multime de modele de videochat care concureaza pentru atentia utilizatorilor. Deci, ce trebuie sa folositi pentru a va ajuta sa va dezvoltati imaginea de model si sa faceti bani din videochat?

Iata cateva sfaturi din partea echipei Enjoy Studios din Bacau!

Simplitatea este cheia angajamentului.

Postarile mai scurte ale modelelor de videochat aduna cel mai bun angajament si cele mai multe interactiuni. Potrivit datelor de la twitter, retweet-urile despre videochat vizeaza cel mai frecvent tweet-uri care au intre 71-100 de caractere. Mai mult decat atat, tweet-urile mai scurte sunt cele care genereaza un angajament mai general in aria videochatului. Desigur, nu doriti sa sacrificati o comunicare eficienta, dar aceasta dimensiune este cu siguranta de mentinut in minte.

Folositi in mod corespunzator hashtag-urile.

Twitter este sinonim cu tag-ul hash – un instrument util pentru a ajuta oamenii sa caute tweet-uri pe un anumit subiect. O buna utilizare pentru hashtags in domeniul videochatului este de a va eticheta postarile cu trasaturi relevante fetisizate, cum ar fi #bigass, #shavedpussy sau #fingering. Intr-adevar, este vorba despre gasirea unui echilibru intre cuvinte si hashtags.

Spune-i publicului ce vrei sa faca!

Regulile referitoare la videochat pe Twitter nu sunt chiar exigente. Puteti sa comentati, sa retumati, sa vizionati videoclipuri, sa votati asupra sondajelor si sa dati clic pe link-urile care conduc fie pe site-urile personale ale modelelor, fie in camera lor de chat. Deci, nu va fie frica sa cereti urmasilor dvs. sa se angajeze cu un tweet intr-un mod specific. Vrei sa votezi ce vei purta in urmatorul show? Spune-le sa voteze! Oferirea de directii catre oameni face mai putin probabil ca acestia sa parcurga pur si simplu postarile dvs, fara a interactiona cu ele intr-un mod specific.

Includeti imagini si videoclipuri in tweeturile dvs.

Pro tip: Puteti watermark pe imaginile folosite!

Este important sa stiti ca tweet-urile cu imagini si videoclipuri ofera mult mai mult angajament pentru postarile din aria videochatului. De asemenea, sunteti literalmente un model de videochat! Persoanele care va urmaresc isi doresc sa vada cum aratati, ce faceti si unde va aflati. Aceste tweet-uri multimedia pot fi, de asemenea, reclame sau chiar link-uri catre pagina dvs. de model, site-ul web sau clipuri cumparate.

Tweet-uri multiple si la momentele potrivite.

Cercetarea arata ca 4-5 tweet-uri pe zi reprezinta cel mai bun numar pentru un model de videochat.

Actiunea din fiecare zi este importanta pentru a va mentine urmaritorii. La fel de important, desigur, este sa ii faceti sa faca click pe postari. Pentru a face acest lucru, veti dori sa dezvoltati un program de posturi destul de regulat. Ca regula generala, poti sa te simti liber sa postezi cat de des vrei – atata timp cat ai continut pentru a sustine ritmul de postare.

Poate fi dificil sa gasesti cel mai bun moment in care audienta ta se va angaja in postarile distribuite, dar nu exista concurenta atat de mare intre modele pentru atentia oamenilor.

Simtiti-va libere sa experimentati pentru a vedea ce functioneaza pentru dvs., dar cateva momente bune pentru a incepe sunt: 8am, 6pm si miezul noptii. Acestea sunt momente in care angajamentul este fie la cel mai inalt nivel pentru postarile legate de activitatea de model, in timp ce concurenta este mai putin feroce. Un instrument care va poate ajuta cu acest lucru, precum si pentru a va automatiza foarte mult activitatea de tip twitter este Crowdfire. Este gratuit si foarte util.