Trei afaceri profitabile pentru anul 2016

Marketing-ul online – consultanta si servicii

Majoritatea dintre voi v-ati dat deja seama de potentialul financiar al internetului. Resursele sale inepuizabile va pot servi in demersul pentru inceperea unei afaceri in mediul virtual, indiferent de segmentul asupra caruia decideti sa va aplecati atentia.

Marketing-ul online intruchipeaza una dintre cele mai placute surse de venit pentru persoanele creative, imaginative, care cunosc secretele promovarii in cadrul celor mai populare sisteme de cautare: Google, Yahoo, Bing, Mozilla. Mai mult decat atat, cei angrenati in aria Social Media sau in tainele promovarii SEO isi pot deschide fara probleme o afacere in mediul online, indiferent daca aceasta are drept scop final promovarea propriului website sau pe acelea ale potentialilor clienti.

Firma de curatenie – preturi competitive acompaniate de servicii profesionale

Curatenia reprezinta, in continuare, una dintre activitatile care necesita destul de mult timp din partea gospodinelor. Pentru a duce la bun sfarsit sarcinile gospodaresti, mamicile sunt nevoie tot mai adesea sa isi „rupa” din timpul alocat micutilor (fie pentru activitati scolare fie pentru sarcini extrascolare) tocmai pentru a le oferi acestora un mediu curat in care sa invete, sa se odihneasca si sa se recreeze.

Angajarea unei menajere cu program part – time sau full- time intruchipeaza un cost mult prea mare pentru buzunarele autohtone, insa contractarea unei firme de curatenie recunoscuta pentru serviciile sale prompte si calitative reprezinta o strategie care ofera doar avantaje. Pe de-o parte, acestea recupereaza timpul pierdut cu intretinerea si curatarea propriului camin, castigand si energie pentru copilasi sau job.

Tot ceea ce trebuie sa luati in considerare inainte de a porni la drum consta in stabilirea unui capital de start, dar si trasarea unor principii profesionale: angajarea exclusiva a personalului calificat, investitia in cele mai performante echipamente si tehnologii, dar si utilizarea unor produse de curatenie mai putin invazive pentru organismul uman. De preferat ar fi acelea 100% organice, insa ajustarile se pot face cu timpul in functie de panta ascendenta pe care o capata afacerea dumneavoastra inca din primul an de activitate.

Consultanta financiara pentru cei mai putin inspirati

Anul 2016 se anunta a fi unul deosebit de provocator pentru persoanele angrenate in mediul economiei, asa ca sfaturile avizate din aceasta directie nu vor ramane niciodata la finalul listei de prioritati. Daca dumneavoastra considerati ca detineti studiile necesare in acest domeniu de activitate si doriti sa le impartasiti si altora din „know- how” -ul deprins de-a lungul timpului atunci deschiderea unei afaceri de consultanta financiara poate reprezenta o idee de afacere ce va avantajeaza.

Interesant este faptul ca nu aveti nevoie de numeroase resurse financiare initiale pentru a va incepe afacerea, ci doar de posibilitatea de a inchiria sali pentru conferinte sau spatii in care sa va tineti training-urile.