Tot mai putine bilete la AC/DC

AC/DC înfruntă criza. Este foarte probabil ca, după exemplul dat de Metallica acum doi ani, concertul AC/DC de la București să fie sold-out cu mult timp înaintea zilei de 16 mai, data la care rockerii australieni vor concerta în Piața Constituției. Potrivit Metalhead, biletele la categoria Golden Circle, zona din fața scenei, s-au epuizat deja.

Astfel, au mai rămas disponibile doar biletele VIP și cele la categoria Normal Circle. Pentru aceasta din urmă au fost puse în vânzare inițial doar 20,000 de tichete. După epuizarea acestora (moment care se apropie vertiginos), categoria va fi suplimentată, prețul urmând să crească de la 127,2 lei la 148,4 lei. Biletele VIP costă 477 de lei și sunt poziționate în tribună.

Biletele pentru concertul AC/DC se pot achiziționa doar prin intermediul rețelei Eventim.ro. Aceasta are peste 400 de puncte de vânzare în întreaga țară, printre cele mai cunoscute numărându-se rețelele de magazine Germanos și Vodafone și librăriile Cărturești și Humanitas.

smart guess: Mă bucur să văd că, atunci când vine vorba de unele nume mari ale muzicii, ne aliniem și noi la febra internațională a cumpărării de bilete. Să sperăm, totuși, că mai apucă(m) bilete și cei care n-au fost destul de conștiincioși până acum.