Spectacol umanitar pentru o viata noua

Filip Dorobat este un baietel de un an si 10 luni, ce lupta de mai bine de un an cu o leziune cerebrala anoxica si paralizie cerebrala spastica dileptica. Pentru a putea sa isi continue tratamentele, el si parintii sai au nevoie de sprijinul nostru.

O mana de ajutor le-au dat comunitatea tinerilor Street Angels si Casa de Cultura a Studentilor, care si-au adunat fortele in organizarea unui spectacol umanitar numit  Second Kid’s Show. Evenimentul va avea loc duminica, 18 noiembrie, ora 17:00, la Casa de Cultura a Studentilor si va aduce in fata spectatorilor o serie de artisti locali precum Alexandra Penciu, Passcall & Nosferatu, Andreea Ignat, Eros,Vlad Caragea, SalsaMania, USW Crew, BboyzOnly, KTVA, Fantastic Art Crew, Beat Soldiers. Invitatul special al serii va fi iluzionistul Dan Bucfing.

Putem lua si noi parte la crearea unui viitor mai frumos pentru micutul Filip, participand la acest spectacol si platind un bilet in valoare de 10 lei. Toti banii stransi in urma acestui show vor fi donati familiei Dorobat.