Sfaturi pentru începători de la Joey L.

Joey L. și-a obținut primul aparat de fotografiat la vârsta de 11 ani și a început să filmeze profesional la vârsta de 16 ani. Acum, la doar 23 de ani, este un fotograf de renume mondial – mai ales pentru filmarea afișului iconic al primului  film Twilight . În timpul  atelierului său de fotografie comercială de 3 zile , Joey a împărtășit sfaturile altor fotografi tineri începând. Pe scurt: ignoră criticile, pentru că talentul tău va rămâne singur.

Talentul și dăruirea – nu vârsta – sunt singurele adevărate teste de limită, a explicat Joey. „Lucrez de la 16 ani, nu sunt chiar atât de mulți ani, dar dacă am început la 16 sau 30 de ani, este același efort pe care îl depun. Așadar, sfatul meu ar fi că nu vei putea niciodată să schimbi acele opinii, dar le poți dovedi greșite. ”

Întrebat cum răspunde criticilor, Joey a spus: „Este imposibil să schimbi opinia oamenilor despre tine dacă nu ești luat în serios. Asta mi se întâmplă în continuare. Nu poți schimba asta niciodată despre oameni; ei vor întotdeauna să judece tinerii în acest fel – dar ceea ce poți face este să excelezi și să dovediți doar voi înșivă. ”

Joey a adăugat că el este vinovat de judecarea fotografilor în funcție de vârsta lor. „Chiar și când întâlnesc un tânăr – am început la vârsta de 16 ani în mod profesional – când îi văd făcând la fel, sunt cam reticent. ”. Chiar și eu fac asta, nu? Și am venit de acolo. Dar dacă îmi poți dovedi că greșesc, atunci te voi judeca ca pe un profesionist. ”

Până în ziua de azi, a dezvăluit Joey, nu include vârsta lui pe site-ul său. „Îmi ascund vârsta în portofoliul meu, pentru că știu că există o mulțime de oameni care au o problemă cu asta, așa că nu îmi afișez vârsta, dar, evident, când cineva mă întâlnește, va vedea”. când un potențial client vede munca extraordinară a lui Joey L, este clar că vârsta lui este un punct mut.