Schimbările climatice afectează nu numai sănătatea oamenilor, ci și personalitățile

Clima și vremea au influențat întotdeauna sănătatea oamenilor. Acest lucru se datorează faptului că mediul înconjurător ne furnizează aer curat, apă, alimente, securitate, adăpost și schimbări climatice, schimbările climatice care afectează mediul înconjurător. Acestea, împreună cu alte cauze naturale, amenință condițiile de sănătate ale oamenilor în mai multe moduri.
Ținând cont de faptul că impactul schimbărilor climatice se va multiplica în anii următori, este probabil ca amenințările la adresa sănătății să fie mai mult odată cu apariția unor noi amenințări la adresa sănătății.
Dar, pe lângă faptul că influențează sănătatea oamenilor, comportamentul și personalitățile sunt, de asemenea, influențate într-o anumită măsură de vreme și climă. Anumite condiții meteorologice afectează  starea de spirit pentru o perioadă temporară. De exemplu, atunci când este mai rece, oamenii se vor simți mai puțin activi și mai energici ca să meargă la lucru. Acum, dacă acest lucru persistă pentru mult timp, oamenii pot deveni mai retrași și mai introvertiți în timp. Lumina soarelui a fost găsită ca o sursă principală de optimism și are efecte pozitive asupra funcționării memoriei umane. Deci, aceeași vreme poate influența indirect și personalitatea voastră, forțându-vă să simțiți în mod consecvent suișuri și coborâșuri emoționale.
Este adevărat că personalitatea oamenilor este afectată de mediul în care aceștia locuiesc. Cercetarea a relevat faptul că mai multe aspecte ale personalității umane se schimbă de la o anumită locație geografică la alta. Cu toate acestea, motivele care stau la baza acestor diferențe de personalitate nu au fost încă înțelese.
Un răspuns posibil la această întrebare este temperatura. Lucrările de cercetare efectuate de un psiholog social și cultural de la Beijing, Lei Wang, au dezvăluit același lucru. Temperatura este un astfel de factor care variază enorm în jurul globului. Acest factor este probabil să influențeze personalitatea oamenilor prin influențarea obiceiurilor lor. De exemplu, temperatura joacă un rol esențial în a decide dacă oamenii dintr-un anumit loc cum ar fi interacțiunea cu vecinii, explorarea localității, experimentarea lucrurilor noi și participarea la munca în aer liber colectiv, cum ar fi agricultura.
S-a constatat că oamenii care cresc în locuri cu temperaturi mai moderate, tind să fie conștiincioși, mai plăcuți,extrovertiți, mai emoționali și mai dornici să experimenteze lucruri noi. Aceste lucruri sunt valabile nu numai pentru locuitorii din toate țările, ci și pentru ambele sexe, de diferite grupe de vârstă și cu venituri diferite. În mod similar, temperaturile ușoare au efecte pozitive asupra personalității unei persoane. Acest lucru se datorează faptului că temperaturile ușoare încurajează comportamentul social, interacțiunile și înclinația către activități de grup.
Cu siguranță acest lucru nu înseamnă că, clima este singurul factor important care determină personalitatea noastră. Utilizând în mod activ și inteligent banii și proprietățile, oamenii sunt capabili să își creeze de fapt propriul destin și identitate în condiții climatice mai aspre.
Deci, trebuie făcute mai multe cercetări pentru a afla mai multe despre rezultatele potențiale ale variațiilor de temperatură ale personalității noastre. Putem concluziona că, pe măsură ce schimbările climatice continuă să crească în lume, este posibil să observăm schimbări în personalitate. Acum, în măsura în care vor apărea schimbări de personalitate, vor fi descoperite prin investigații ulterioare din viitorul apropiat.