Pink Martini revine în România

La doi ani de la spectacolul pe care l-a susţinut la Sala Palatului, orchestra Pink Martini se întoarce la Bucureşti. Pe 22 noiembrie, la Teatrul Naţional de Operetă, Pink Martini va prezenta publicului român un nou album ce va urma să se lanseze pe 27 octombrie – Splendor In The Grass.

Pentru că aşa e la noi, momentan, spectacolul nu a fost „revendicat” de niciun organizator. El este anunţat de către Pink Martini pe site-ul oficial şi pe celelalte canale alternative de comunicare cu fanii (mai exact, Facebook, MySpace şi Last.fm). Aşadar, pentru că nu putem fi niciodată siguri până nu avem câteva dovezi clare că interesul pentru organizarea unui concert vine din ambele părţi, această veste intră deocamdată la capitolul „zvonuri”.

Potrivit site-ului oficial al formaţiei, pentru informaţii despre bilete trebuie dat un telefon la Teatrul Naţional de Operetă, la numărul 021 313 63 48.

smart guess: Dacă aţi fost la concertul sold-out de data trecută, ştiţi că un spectacol Pink Martini se transformă într-o seară placută, relaxantă şi cu multă muzică bună. În concluzie, nu vă faceţi alt program pentru 22 noiembrie. Asta, evident, dacă există cu adevărat un organizator pentru cei de la Pink Martini.