Persitati si reglati obiectivele

Persistati.
Aceasta este legata de cata pasiune simti pentru proiectul tau.

Cu cat dorinta dvs. de a vedea acest proiect este finalizata, cu atat veti persista indiferent de obstacolele care apar in drum. Si vor fi obstacole.

„Cu cat interesul dvs. este mai puternic pentru un proiect, cu atat veti putea persista dincolo de provocari si obstacole.
CLICK LA DOUA

Va veti simti lenes, veti fi legat de alte situatii de munca sau de familie, veti incepe sa va intrebati daca toate acestea merita, veti ramane fara inspiratie.

Dar aici este si tehnologia si reteaua dvs. de asistenta care pot fi utile. Incercati aplicatii de productivitate, cum ar fi Coach.me sau LifeTick, sau luati in considerare parteneriatul cu un prieten sau un coleg de artist pentru a va mentine reciproc motivati si responsabili cu termenele limita.

Reglati.
Amintiti-va doar ca va puteti corecta intotdeauna parcursul – indiferent de situatie.

Prioritatile se schimba si poate acesta nu mai este proiectul potrivit pentru tine in acest moment. Sau daca ceva nu se dovedeste asa cum va asteptati, opriti-va si cautati o cale alternativa inainte. Faceti o pauza, faceti cateva cercetari, cautati sfaturi.

Fiecare zi este ziua in care poti sa iei masuri si sa iti urmezi adevaratele pasiuni, iar astazi ti-ar putea schimba foarte bine viata.

„Fiecare zi este ziua in care poti lua masuri care iti pot schimba viata.”