Pasi in alegerea cosmeticelor din catalogul Avon

Marca Avon este una dintre cele mai cunoscute si puternice marci din domeniul produselor cosmetice, la nivel international. Din aceasta cauza, si in Romania, cosmeticele Avon sunt extrem de populare in randul doamnelor si domnisoarelor din aproape toate categoriile de varsta. Succesul produselor cosmetice de la Avon se datoreaza, in mare parte, pretului accesibil, dar si gamei variate, care se adreseaza toturor gusturilor si varstelor.

Pe langa pretul accesibil, cosmeticele Avon sunt recunoscute ca fiind de buna calitate, acest fapt diferentiindu-le de marea masa de produse cosmetice low-cost. In general, produsele Avon sunt destinate tuturor tipurilor de piele, de ten de par. Insa, exista si cazuri de consumatori mai “sensibili” carora aceste produse nu li se potrivesc. Cum trebuie sa alegem produsele dintr-un catalog Avon online care ni se potrivesc? Iata cateva sfaturi!

  1. In general, atunci cand trebuie sa va cumparati cosmetice, indiferent ca vorbim sau nu de cosmetice Avon, important este sa nu va bazati alegerile pe pretul cel mai scazut sau reduceriile acordate. Preturile mici nu reprezinta, in general, produse de buna calitate. Astfel, riscati sa achizitionati un produs care nu este suficient de bun pentru dvs., sau, in cazuri mai nefericite, un produs care poate avea efecte negative asupra pielii, a ochilor sau a parului dvs.
  1. Daca vreti sa achizitionati un produs cosmetic nou si stiti ca aveti o piele sau par mai sensibil, este indicat sa achizitionati, pentru inceput, o mostra pe care sa o testati pe o zona mai mica si mai putin expusa a pilii sau a scalpului. Dupa cateva utilizari va veti da seama daca produsul ales va prieste sau nu.
  1. In general, cosmeticele Avon sunt foarte usor de gasit si achizitionat. Este indicat sa cereti sfatul unui reprezentant atunci cand vreti sa incercati ceva nou. Spuneti-i reprezentantului dvs.ce doriti, ce probleme aveti. El va sti ce sa va recomande iar dvs. nu veti risca sa cumparati ceva nepotrivit.
  1. Indicat este sa fiti fan al unui singur produs. De exemplu, desi piata va ofera multe variante, puteti deveni fidel unei creme de corp, unei masti de fata etc. Daca cosmeticele respective va prind bine, nu are rost sa le schimbati inutil, doar de dragul de a incerca mereu produse noi. Este posibil ca aceste practici sa va afecteze negativ, atat financiar, dar mai ales medical.
  1. Nu cumparati cosmetice doar pentru ca acestea sunt la reducere sau pentru ca primiti alte cadouri odata cu acestea. Desi ofertele va pot atrage, ganditi-va sincer daca chiar aveti nevoie de ele sau sunteti atras doar de ambalaj. Este posibil ca ceea ce se afla sub ambalaj sa nu aiba calitatea sau utilitatea dorita de dvs.