Pasi de bebelus in atingerea obiectivelor

„Tot ce trebuie sa fac este sa fac un pas pe rand si pot face orice!” realizeaza personajul lui Bill Murray din clasicul hit de comedie, „What about Bob”. Simplu, nu? O parte din dezbinarea proiectului dvs. devine specifica.

Obiectivele vagi precum „castiga mai multi bani cu afacerea mea” nu te vor duce nicaieri.

„Vrei sa-ti atingi obiectivele? Obiectivele vagi, cum ar fi castigarea mai multor bani nu va vor duce nicaieri. ”

Veti avea nevoie de detalii. Cat puteti creste veniturile pe luna, cata crestere doriti pentru anul, cu ce fluxuri de venituri, cate alte ore de munca implica si multe altele. Cu cat poti intra in profunzimea obiectivelor pe care doresti sa le atingi, cu atat vei fi mai usor sa poti atrage conexiuni liniare cu acestea – si sa elaborezi un plan pentru a ajunge acolo.

Daca lucrati la un proiect creativ mare, trebuie sa setati termene mici pentru diferite etape, sa aflati ora si chiar locul unde veti lucra la proiect si ce instrumente veti avea nevoie pentru a obtine. Toate acestea te pot ajuta sa transformi vaginitatea obiectivelor tale in ceva mai concret si fezabil.

„Transforma obiectivele vagi in ceva concret si fezabil.”

S-ar putea sa descoperiti ca procesul de descompunere a proiectului dvs. in piese mai usor de gestionat poate fi, de asemenea, greu. Acordati-va timp pentru aceasta – va determina in mare masura cum va simtiti in urma urmaririi cu acest obiectiv.