#Nunti2020: „Asortați-vă ținutele cu aranjamentele florale pentru nuntă”

Asortați-vă ținutele cu aranjamentele florale pentru nuntă

Atunci când locația, ținutele și tematica sunt asemănătoare, Vasile Events Planner ne recomandă să stilizăm cu originalitate evenimentul prin intermediul aranjamentelor florale pentru nuntă. Chiar dacă discutăm de mici diferențe raportate la elementele menționate mai sus, este posibil ca două evenimente să semene între ele atunci când nu acordăm atenție unor detalii mici, dar de efect, cum ar fi aranjamentele florale pentru nuntă.

Există numeroase moduri prin care puteți conferi nunții o personalitate unică, de la ținută până la decor. Perfecțiunea se atinge atunci când descoperiți fuziunea perfectă între cele două planuri, astfel încât ținutele să fie în acord cu aranjamentele și decorurile florale pentru nuntă, care chiar contează pentru reușita unei nunți moderne.

Stil & originalitate prin #aranjamentefloralenunta

Există câteva soiuri comune de flori care apar la ceremoniile de nuntă. Trandafirii, Gypsophila și bujorii sunt flori frumoase, dar nu există nicio regulă care să spună că trebuie incluse în tematica fiecărei nunți. Prin alegerea altor flori decât cele tradiționale, cuplurile pot conferi o personalitate proprie evenimentului într-un mod original. De exemplu, mai degrabă decât un buchet tradițional legat de mâna, unele mirese optează pentru un aranjament de nuntă deschis și rotund cu Ranunculus și Ornithogalums.

Mai mult, mulți miri înlocuiesc butonii cu manșete florale. Există numeroase opțiuni prin care cuplurile se pot distra și juca, în consecință, cu tematica aranjamentelor și decorurilor florale pentru nuntă. De exemplu, unele cupluri folosesc corsaje. Sau, mai degrabă decât două arcade florale, puteți opta pentru un baldachin floral sau un tavan “tapetat” cu decoruri florale. Orice aranjamente unice sunt alese, asigurați-vă că florile sunt de sezon.

Mai multe domnișoare de onoare, aceeași rochie

Unele mirese consideră că impunerea domnișoarelor lor de onoare să îmbrace rochii croite în același stil și aceeași culoare poate fi monotonă. Adevărul este că alegerea rochiilor potrivite pentru domnișoarele de onoare  poate “condimenta” această tradiție. Există numeroase modalități prin care domnișoarele de onoare își pot alege propriile rochii, însă este indicat ca designul acestora să fie integrat în tematica aranjamentelor florale pentru nuntă.

În mod evident, (și) miresele au un cuvânt important de spus în acest context și pot decide să se păstreze o paletă monocromatică. Asigurați-vă că sunteți de acord cu nivelul de formalitate exprimat de aceste rochii și acordați atenție contrastului desăvârșit dintre vestimentație și decorurile florale. În mod ideal, aceleași tonuri ar trebui să se regăsească atât în decoruri, cât și în vestimentația domnișoarelor de onoare.

Adăugați culoare și personalitate rochiei de mireasă

Miresele de pretutindeni se orientează spre rochiile de nuntă colorate, ca alternativă la albul tradițional. Astfel, multe mirese aleg nuanțe de roz pal, auriu strălucitor, levănțică sau nuanțe pudrate. La polul opus, altele aleg să iasă din tipare cu rochia lor colorată, purtând culori vibrante, care spun despre ele mai mult decât ar verbaliza.

Dacă ideea unei rochii complet colorate pare “prea mult”, multe mirese adaugă doar un strop de culoare rochiei. Atunci când alegeți o rochie colorată, asigurați-vă că această culoare este potrivită pentru sezonul nunții. Roșul, portocaliul și galbenul complimentează nunțile tomnatice, iar lavanda complimentează nunțile de primăvară. Un strop de culoare adaugă unicitate atunci când este contrastat cu o rochie albă, astfel încât nu este necesar să purtați o țesătură vibrantă.

Crearea unei nunți cu echilibrul perfect dintre tradiție și fler poate fi dificilă, însă experții de la Vasile Events Planner înțeleg acest lucru și adoră să lucreze cu perechi de miri deschiși la nou pentru a-și găsi stilul propriu pentru ziua nunții lor de vis. Tendințele așteptate pentru anul 2020 mizează pe asortarea ținutelor la aranjamentele florale de nuntă, care la rândul lor vor trebui să conțină flori de sezon, pentru un plus de originalitate și naturalețe.