Munca in timp de pandemie – V

 

6. Actualizati-va software-ul si sistemele
Acest lucru pare a nu fi un brainer, dar mult prea des ignoram acele notificari de actualizari ale sistemului, deoarece suntem in mijlocul unui proiect sau intr-un termen limita.

Dar adevarul este ca nu toate tehnologiile functioneaza pentru a fi folosite in mediul de birou rapid de astazi. Persoanele inca se lupta cu nuante digitale, cum ar fi conexiunile lente, lipsa actualizarilor software si sistemele de securitate invechite. Inainte de a pleca si de a cheltui o gramada pentru upgrade-uri, incepeti cu cele mai importante lucruri care sunt necesare pentru a crea un birou la domiciliu care functioneaza fara probleme cu tehnologie care sa va sustina toate nevoile de colaborare.

7. Fii eficient cu raspunsurile tale
Desi este posibil sa nu reusiti sa tipati prin birou sau sa mergeti cateva birouri in jos, exista totusi mai multe moduri de a comunica rapid unul cu celalalt. Dupa cum sa mentionat mai sus, exista instrumente orientate spre o comunicare eficienta.

Cand lucrati cu o echipa, raspunsul dvs. poate fi ultimul cuvant necesar pentru a termina un proiect important, ceea ce inseamna ca veti sustine productia in cazul in care comunicarea lipseste. In timp ce companiile pot permite flexibilitatii creatorilor care lucreaza de acasa, acestea nu vor fi prea dornice de instante repetitive de raspunsuri lente. Fiti rapid la raspuns si puneti mesajele in ordinea importantei, raspunzandu-le in consecinta.

De retinut
Lucrurile s-au schimbat rapid in ultimul an. Nu este niciodata o idee proasta sa te uiti in urma si sa reflectezi asupra schimbarilor si sa descoperi modalitati de a le adapta si imbunatati. Din aspectul sau, intalnirile virtuale sunt aici pentru a ramane, probabil evoluand in modul in care lucram si colaboram creativ.

In calitate de creator, cel mai bine este sa fii flexibil si sa pastrezi o minte deschisa, astfel incat sa te poti adapta si sa treci prin schimbarile constante care vin cu lucrul la distanta. In loc sa va ocupati doar de lucruri, profitati la maximum de fiecare situatie, invatati cum va puteti bucura de viata virtuala de munca si cresteti productivitatea personala.

Avem cursuri de colaborare creativa, fluxuri de lucru si imbunatatirea muncii dvs. in calitate de freelancer sau de afaceri mici.