Modul în care fotografii pot câștiga bani în plus în timpul sărbătorilor

Deși este perfect ok să facem o pauză în perioada vacanțelor, realitatea primă este că nu toți își pot permite acest lucru. Facturile trebuie plătite, cadourile trebuie să fie achiziționate și sezonul fiscal se apropie rapid. Dacă felul tău de lucru obișnuit – comercial, nuntă, orice altceva – este extrem de lent în lunile friguroase de iarnă, lipsa veniturilor poate fi o experiență extrem de stresantă și chiar înfricoșătoare. Există însă modalități prin care fotografii pot câștiga bani în plus în perioada sărbătorilor. Este nevoie doar de puțină creativitate.

Iată câteva idei despre cum poți acumula bani în plus:

Realizați portrete. Dacă de obicei ești fotograf de nuntă, poate acesta este un pas destul de firesc. Luați în considerare să contactați unii dintre clienții dvs. recenți pentru a vedea dacă ar dori să facă un „prim Crăciun împreună” sau o ședință de Revelion. Aceste lăstari tind să fie scurte și dulci și, chiar dacă vindeți doar câteva dintre imagini, poate fi o modalitate de a transforma o duminică după-amiază altfel leneș într-o afacere. S-ar putea să fiți surprinși de câți dintre clienții dvs. nu și-au dat seama că vor să stea pentru un portret până nu le trimiteți un e-mail politicos.

Faceți câteva fotografii de stock. Imaginile stock sunt o industrie uriașă, deoarece toată lumea este interesată de marketing de conținut. Dacă te găsești cu lumină bună și ceva care ar putea ilustra o postare pe blog, configurează-ți echipamentul și începe să tragi departe. Light Stalking are sfaturi inteligente despre cum să te asiguri că rezultatul tău sunt printre cele mai populare fotografii de pe site.