Mocheta – pardoseala potrivita pentru un design modern

Odata cu trecerea timpului, fiecare locuinta sau spatiu are nevoie de modificari, fie ca este vorba de design sau de pardoseala, acestea se deterioreaza in timp, iar aspectul general nu mai este unul placut. Astfel ca, deseori, in spatiile unde traficul este intens se opteaza pentru o pardoseala acoperita cu mocheta, fiind mult mai usor de intretinut si mai accesibila ca si pret. Parchetul sau alt tip de podea este recomandat pentru apartamente sau case, desi in ultima perioada tot mai multi proprietari aleg mocheta in detrimentul vechilor pardoseli. Nu stii cum sa alegi mocheta potrivita pentru tine? Poti urma sfaturile din acest articol de specialitate, scris de maestrul Gleen Revere.

Montaj mocheta Bucuresti

Modelele, materialele si design-ul modern al acestei pardoseli constituie principalele motive pentru care au ajuns sa fie atat de cautate. Pensiunile, hotelurile, dar si spatiile de birouri sunt incaperile in care mocheta este obligatorie, deoarece este necesar ca traficul pe care il are suprafata respectiva sa nu produca zgomot, deranjand ceilalti oameni, iar mochetele au diferite functii si scopuri pentru care sunt montate.

Montajul mochetei este procesul cel mai important, imediat dupa stabilirea nevoilor, alegrea modelului, precum si selectarea unei echipe specializate. Membrii echipei de la www.pardoseli-mocheta.ro raspund tuturor solicitarilor din partea clientilor.

Pasii pe care trebuie sa-i urmeze montajul unei mochete constau in determinarea dimensiunilor materialului care va fi necesar pentru a acoperi suprafata dorita, aranjarea acesteia, dar si prinderea astfel incat rezultatul sa fie unul placut si de lunga durata. Unelete folosite in acest proces trebuie sa fie de o calitate buna, astfel incat mocheta sa fie intinsa bine, sa nu ramana urme si mai ales sa nu se dezlipeasca dupa un timp. In general, mochetele sunt facute pentru a rezista mai mult timp in comparatie cu alt tip de pardoseala.

Pentru case si dormitoare sunt preferate cele cu firul scurt, fiind mult mai usor de intretinut, iar varietatea modelelor, dar si personalizarea acestora ne ofera posibilitatea de a crea un spatiu modern, relaxant si placut in care sa ne petrecem timpul liber. Casa, dar si spatiile in care lucrezi sau in care mergi in vacanta sunt locuri in care ne dorim sa petrecem timpul relaxati, confortabil, astfel incat in functie de activitatea desfasurata, rezultatele sa fie cele mai bune.

Mocheta este o piesa importanta din cadrul fiecarui spatiu, asa ca trebuie ales cu atentie modelul, dar si echipa care se va ocupa de montaj, aceasta fiind cea mai importanta etapa din acest proces.