Kill a spammer today for a better living tomorrow

Am făcut o adresă de mail în vederea unor angajări. Adresa era ceva de genul: jobs@somenonimportantwebsite.com.

A doua zi, ora 9:30 eram la ziar, dădeam anunțul. După încă o zi, anunțul a fost publicat și au început să apară CV-urile și… spamurile.

O domnișoară este dornică să îmi vândă un Renault. Încearcă să faca asta trimițând pe adresa de angajare 3 mesaje succesive

Scopul  expedierii  acestui mail este de a ma prezenta pe mine si compania pentru care lucrez.

Suntem specializati in domeniul auto si cred ca unele dintre produsele / serviciile  pe care le oferim vor fi de interes pentru dumneavoastra.

De asemenea, consider ca oferta noastra va va putea ajuta sa economisiti bani sau sa castigati mai mult!

Evident, nu-mi dau seama daca aveti realmente nevoie de ele, in consecinta va voi trimite atasat oferta noastra si va voi telefona in cursul urmatoarelor 2 -3 zile, pentru a vedea daca putem stabili o foarte scurta intalnire pentru mai multe detalii.

Va multumesc frumos pentru timpul acordat.

Cu stima,

Virginia MARINESCU

Consilier VN Renault

Aștept nerăbdător să sune, pentru că realmente aș vrea să îmi bag ceva în mor^%45%^?$^&@#^^#^$#&&%## $^#^$#&#&3 7#&#$&%3 5$#%#$^3 &#%&## 63^#$$#^$& &#$#$&&#$.

Sunt curios și cum de a ajuns adresa de email la spammeri ăștia. Au primit adresa mea de email direct de la ziarul la care am publicat anunțul sau au făcut „harvest” singuri, direct din ziarul tipărit?