Ipad-uri noi pentru personalul British Airways

Compania aeriana British Airways ofera bilete de avion pentru mai mult de 600 destinatii in intreaga lume. Echipajului de la bordul aeronavelor companiei aeriene va utiliza ultimul model de iPad pentru a introduce o dimensiune cu totul noua in domeniul aviatiei. Dispozitivele permit echipajului sa aiba informatii in ceee ce priveste preferintele clientului si detalii mai multe despre fiecare pasager pentru zborurile anterioare, ajutand angajatii in a oferi cele mai bune servicii personalizate.

Cu ajutorul iPad-ului, fiecare echipaj va fi in masura sa cunoasca cine a solicitat card de fidelitate, daca anumiti pasageri au preferinte privind gustarile oferite. Pe de alta va cuprinde o biblioteca de informatii utile, inclusiv un program de ghidare pentru siguranta, usurand transmiterea oricarei probleme imediat la colegii de la control de la sol, permitand gasirea de solutii inainte de a ateriza.

Atunci cand toti pasagerii s-au imbarcat, chiar inainte de inchiderea usilor, echipajul a fost pana acum nevoit sa foloseasca instructiunile tiparite pe hartie pentru fiecare pasageri in parte, procedeu ce incetineste munca atunci cand sunt 337 de pasageri.

Angajatul companiei aeriene British Airways, Bill Francis, a declarat despre noua achizitie: „iPad ne va permite sa oferim clientilor nostri servicii mai personalizate la bord. Dar acesta nu epuizeaza posibilitatile de dezvoltarea si imbunatatire cu noi caracteristicii”. La momentul introducerii iPad-ului, mai mult de 100 de membri ai companiei aerieneBritish Airways sunt echipati cu noul dispozitiv.

Compania aeriana, British Airways lanseaza un program pe cinci ani de investitii in beneficiul clientilor. Investitia consta in aeronave noi, renovarea cabinelor la clasele WordTraveller dar si pentru First Class, imbunatatiri la aeroportul Gatwick si reamenajarea salilor de asteptare in aeroport. Fondurile vor fi alocate si in domeniul tehnologiei dar si pentru imbunatatirea serviciilor de catering oferind astfel zboruri ieftine si o calatorie mai confortabila si convenabila pentru cei interesati de oferite de British.