Cum ne imbunatatim scrisul – III

Ignorati criticul interior
Pana cand nu faceti prima schita pe pagina, nu faceti modificari. Trebuie sa lasati cuvintele sa curga liber inainte de a incepe sa le taiati in bucati mici. Deci, nu luati in considerare alegerile de cuvinte prea atent la inceput. Nu este usor sa va suprimati editorul interior, dar incercati una sau doua pagini odata si vedeti daca aceasta metoda functioneaza pentru dvs.

Scrie in fiecare zi
Pentru a va imbunatati scrierea, trebuie sa exersati, la fel ca orice alta abilitate. Este atat de simplu. Aveti 5 minute gratuite in fiecare zi? Da, da. In acele 5 minute pretioase gratuite, scoateti notebook-ul hipster cu care va intrebati ce sa faceti, deschideti un nou document (sau un document de jurnal in curs de desfasurare, astfel incat sa nu trebuie sa va uitati la un spatiu gol ) pe laptop, deschideti creati acea aplicatie de baza pentru blocnotes pe telefonul dvs. si scrieti ceva, orice. Daca va confruntati cu blocajul scriitorului, incercati din nou a doua zi. Cei mai buni scriitori nu o primesc pentru prima data.

Setati cronometrul pe telefon si scrieti doar non-stop timp de 5 minute. Daca preferati un proiect de scriere sau un exercitiu de scriere pentru a va oferi o anumita structura sau scop, exista multe dintre acestea online . Faceti acest lucru in fiecare zi, iar cele 5 minute se vor intinde in mod natural in 10, 15 sau 30 de minute pe zi, deoarece nu veti putea opri acele sucuri creative sa curga.