Cum ne imbunatatim abilitatile de scris – IV

Obtineti o perspectiva noua
Indiferent daca va intalniti personal sau faceti schimb de feedback prin scris online, a avea mai multi ochi pe munca dvs. este un mod sigur de a va dezvolta abilitatile de scriere. Ai intotdeauna nevoie de o perspectiva exterioara. Daca aveti bugetul pentru aceasta, angajati un editor sau un alt scriitor cu experienta pentru a va oferi feedback detaliate. Nu va fie teama sa cereti unui prieten sa va citeasca lucrarea pentru claritate inainte de a o trimite. Cel mai probabil, el sau ea va primi niste sfaturi bune.

Alege-ti atmosfera cu intelepciune
Uneori, aruncarea unei liste de redare special concepute sau instalarea pe masa din fereastra a unei cafele preferate ar putea fi tot ce ai nevoie pentru a face cuvintele sa curga . Indiciile si stimularea externe va pot pune in starea de spirit potrivita si va pot inspira inspiratia si stiti cum trebuie sa scrieti cu usurinta si incredere.

Daca sunteti serios cu privire la scrierea buna (sau la scrierea grozava!) Sau la publicarea dvs., nu aveti timp sa va scuzati – incepeti sa implementati aceste strategii astazi si urmariti-va inflorirea priceperii in scriere!