Cum arată meniul unui lounge bar din Herăstrău?

Meniul reprezintă de departe cea mai importantă atracție a unui local, iar de aceea majoritatea persoanelor dispuse să descopere locuri noi în care să iasă cu prietenii se interesează, înainte de toate, de meniul localului pe care vor să îl viziteze. Este firesc, iar despre meniuri ne-am propus să vorbim și noi în acest articol.

Mai exact, vom aborda meniul unui lounge bar din Herăstrău, pentru a descoperi care sunt cele mai interesante opțiuni pe care clienții le au la dispoziție. Este vorba despre Ganesha Caffe Primăverii, unul dintre cele mai interesante localuri din această zonă, pe care trebuie neapărat să îl vizitezi și tu. Iată ce vei găsi în meniul său:

Băuturi una mai interesantă ca alta

Băuturile reprezintă principala atracție a unui local de acest tip, iar Ganesha Caffe încântă cu o varietate foarte generoasă de sortimente. Ai la dispoziție numeroase băuturi calde, reci, alcoolice sau non-alcoolice, așa că sigur nu îți va fi ușor să te decizi asupra băuturii pe care dorești să o comanzi.

Cu toate acestea, indiferent ce alegere vei face, aceasta sigur te va da pe spate. În primul rând, este de apreciat numărul mare de opțiuni pentru fiecare tip de băutură în parte. Astfel, oricât de exigente ar fi gusturile tale, cu siguranță vei găsi cel puțin o băutură care să corespundă preferințelor tale. Ori dacă ești genul de persoană care adoră să încerce mereu lucruri noi, atunci fără dar sau poate Ganesha Caffe va deveni localul tău preferat. Mereu va fi ceva nou de încercat!

Pe lângă faptul că vei găsi numeroase opțiuni pentru fiecare tip de băutură în parte, de la bere, vin, gin sau vodkă, la cocktailuri rafinate, există și pachete de băuturi pentru seri memorabile alături de prieteni.

Narghilea pentru pasionații cu gusturi fine

De departe una dintre cele mai interesante propuneri ale localului Ganesha Caffe este narghileaua! Cum numărul iubitorilor de narghilea este într-o continuă creștere în ultimii ani, acest lounge bar a înțeles necesitatea de a le pune la dispoziție cât mai multe modele de narghilea, arome diversificate dar și accesorii care să îmbunătățească experiența fumatului de narghilea, iar astfel meniul conține numeroase opțiuni.

Chiar și cei mai pretențioși fumători de narghilea vor găsi sortimente pe placul lor, așa că poate reprezenta un motiv foarte bun pentru a vizita și tu acest local.

Cel puțin noi am fost copleșiți de numărul mare de sortimente prezente în meniul celor de la Ganesha Caffe și am avut nevoie de minute bune pentru a-l parcurge și mai ales pentru a ne decide asupra unei comenzi, însă în final am fost încântați de alegerea făcută. Cel mai probabil că la fel se va întâmpla și în cazul tău, așa că dacă îți place să ieși doar în localuri cu meniuri de unde ai ce alege, fără dar sau poate propunerea noastră ți se va potrivi de minune.