Cea mai buna boxa portabila pe care o poti alege acum (2017)

Cu fiecare an ce trece, categoria boxelor portabile aduce optiuni din ce in ce mai bune la preturi tot mai mici. Ce obisnuiai sa cumperi acum un an cu 700 – 800 de lei crezand ca e cea mai buna boxa portabila, acum o poti avea la un pret injumatatit. Dupa cum spuneam, aceasta piata devine din ce in ce mai accesibila.

Pe masura ce software-ul boxelor portabile avanseaza, acum putand asocia boxele si le putem sincroniza, e mai usor ca niciodata sa iti faci un sistem audio complet atat pentru casa, dar si pentru calatorii.

In ziua de azi pare a fi indiscutabil si nu ai putea avea un motiv bun sa nu detii o boxa portabila pe care sa o iei cu tine in diverse locuri sau sa ai parte de muzica in fiecare colt al casei. Cu toate acestea, totul pleaca de la intrebarea: ce boxa portabila sa iau si cat de mult sa coste?

Sunt foarte multe nume noi, chiar si pe piata romaneasca, de producatori de boxe care pana acum nu dau gres din niciun punct de vedere, doar ca nume precum JBL, Philips sau Sony inca domina aceasta piata si o vor face mult timp de-acum inainte. Ca alternative mai accesibile, Blaupunkt este un alt producator de boxe relativ bune pentru pretul de care dispun, la fel si Vetter.

Boxa portabila: de ce JBL?

JBL a fost dintotdeauna unul dintre cele mai apreciate branduri in domeniul sonorizarii, mai exact a dispozitivelor care dinamizeaza putin o incapere spatioasa. Categoria boxelor portabile, daca ne raportam la suportul pe care il are datorita legaturilor cu dispozitivele portabile, aplicatiile mobile, streamingul, este foarte avantajata si nici nu ne putem gandi sa nu evolueze tot mai mult, iar un exemplu clar este boxa portabila JBL Charge 3.