Ce puteți face pentru a reduce poluarea aerului?

Ființele umane sunt responsabile pentru poluarea lumii mai mult ca niciodată. Veți găsi cu greu un loc acum care nu a fost expus la contaminanții într-o formă sau alta. Anumite poluări sunt vizibile, includ piesele din plastic de pe plaje sau gropile ilegale din orașele mari. Există, de asemenea, poluare nevăzută și periculoasă a aerului la care suntem supuși zilnic.

Acest lucru a devenit o problemă atât de gravă încât oamenii de știință indică faptul că multe decese sunt rezultatul acestei poluări.

Rezultatul nu este doar costul vast al sănătății publice, ci și efectul semnificativ asupra economiei țării. Ursul polar din Arctic oferă o idee despre cât de gravă este această problemă. Corpul acestui animal conține printre cele mai mari niveluri de poluanți.

În ciuda măsurilor luate de tot mai multe națiuni pentru a împiedica evacuările poluanților atmosferici, trebuie făcute multe lucruri la nivel personal.

Deci, ce puteți face pentru a reduce poluarea aerului?

Reduceți poluarea aerului cauzată de automobilul dvs. Încercați să conduceți cât mai puțin posibil. Unele modalități de a realiza acest lucru sunt:

  • Mersul cu bicicleta
  • Mersul pe jos
  • Folosirea transportului in comun
  • Folosirea masinii personale doar la nevoie

Ori de câte ori economisiți energie, fie la domiciliu, fie la locul de muncă, fie când călătoriți, veți fi contribui la stoparea cresterii poluarii.