7 moduri de a imbunatati colaborarea creativa – I

Obisnuiam sa visam cum ar fi sa lucrezi de acasa tot timpul. Cu toate acestea, am aflat ca nu era ceea ce credeam cu totii. La un an dupa ce am lucrat de la distanta, am inceput sa ne lipseasca biroul, colegii nostri, rutinele si colaborarea creativa.

Odata cu impingerea lumii intr-o bula tehnologica, noi, creatorii, am fost nevoiti sa invatam cum sa colaboram virtual, rezultand provocari care fac ca slujba sa fie mai putin atragatoare. Prin colaborarea creativa, noua forta de munca la distanta poate gasi modalitati de a lucra mai bine impreuna online, de a depasi provocarile, de a adopta o munca mai sanatoasa din obiceiurile de acasa si de a creste productivitatea.

Dificultatile colaborarii virtuale creative
Cu creatorii cu lungimi de unda diferite cu viziuni diferite, gasirea unui IRL comun este suficient de dificila. Acum ar trebui sa gasim modalitati de a face acest lucru online? Iata cateva sfaturi pentru a va ajuta sa recunoasteti obiceiurile inutile si cum sa le rupeti, astfel incat echipa dvs. sa aiba mai multa colaborare creativa.